Counter - Заедно за климатска акција

НОВ НАГРАДЕН ЈАВЕН КОНКУРС

АКЦИИ ВО НИЗА ЗА СТОП НА КЛИМАТСКАТА КРИЗА

Учествувај во јавниот конкурс на тема: “Oдржливи практики во домаќинството кои ги користиш во секојдневниот живот за намалување на јаглеродниот отпечаток” кој ќе започне на 11 декември 2023 со времетраење до 22 јануари 2024 година, преку испраќање на кратко видео или слика со краток опис за одржливите практики кои ги користиш во домаќинството.

Одбројуваме почеток на наградниот конкурс за:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Сакаш да видиш како помина првиот награден конкурс и кои се победниците?